stomerij

Wasserij

Wij staan voor puur en schoon. Zo schoon dat uw kleding of textiel er als nieuw uitziet. Daarnast focussen wij ook op duurzaamheid, ecologisch verantwoord en een schoon milieu. In onze wasserij kunt u terecht voor het professioneel laten wassen van uw kleding en textiel. U kunt via het contactformulier een aanvraag indienen of telefonisch contact met ons opnemen.

Stomerij

Uw kleding weer fris en vlekvrij binnen een dag, dat kan met de stomerij en wasservice van Buis Wasserij en Stomerij. Wij nemen elk soort textiel in behandeling. Als eerst nemen wij contact op met u, na een offerte of telefonische aanvraag. We bespreken samen de levertijd en wensen. Binnen twee dagen streven wij om uw textiel gereinigd en fris bij u voor de deur te leveren.

Linnenverhuur

Comfort begint bij het linnen en kan heel persoonlijk zijn. Wij hebben alles in huis om uw gasten in de watten te leggen. Bij Buis wasserij en stomerij kunt u terecht voor al uw soorten linnen. Wij ontzorgen u op het gebied van tafellinnen, hotelbedden, bedlinnen en tafeldekken. Neem contact met ons op of vul de offerteformulier in voor vragen of meer informatie.

Bedrijven

U bent op zoek naar een betrouwbare partner waar u uw bedrijfskleding, hotellinnen of uw restaurantkleding kunt laten wassen, stomen en reinigen? Een partner, bij wie uw textiel in goede handen is, die servicegericht is en borg staat voor optimale kwaliteit? Dan kunt u altijd bij Buis wasserij en stomerij terecht.

Onze stomerij is gespecialiseerd in het reinigen en stomen van (bijzonder) textiel. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij één van de wasserettes in regio Haaglanden met een hoogwaardige dienstverlening. Wij streven om uw wasgoed binnen 48 uur te bezorgen op kantoor of aan huis. Buis wasserij en stomerij streeft naar kwaliteit en service. ​

In de stomerij wordt uw textiel bij binnenkomst gecontroleerd op bijzonderheden, zoals lastige vlekken, breuken of andere belangrijke aspecten. De lastige vlekken wordt indien nodig op een professionele manier gereinigd. Wij hebben specifieke wasprogramma's om hardnekkige vlekken te verwijderen.

we zijn bereikbaar

Tel: +31703696448

Buis wasserij

De partner in het reinigen van uw textiel

administratie@wasserijbuis.nl
www.wasserijbuis.nl
+31 070 369 6448

Dekkershoek 81
2552 DC Den Haag
Nederland